11

Suzanne van Straaten

Orthomoleculair therapeut & systemisch Coach

Mijn naam is Suzanne van Straaten, eigenaar van DARMBREINBALANS, praktijk voor integrale gezondheid. Bij DARMBREINBALANS wordt gewerkt vanuit een integraal perspectief op gezondheid. Ik combineer orthomoleculaire therapie met systemisch coachen; lichaam en geest zijn namelijk niet te scheiden.

Door middel van laboratoriumonderzoek ga ik samen met jou op zoek naar de lichamelijke oorzaken; wat maakt dat jij bijvoorbeeld onvoldoende energie hebt, darmproblemen ervaart of vaak ziek bent? Door de oorzaken te onderzoeken kunnen we veel gerichter aan de oplossing werken. Veel cliënten die bij mij komen hebben (chronische) darmproblemen zoals prikkelbare darm syndroom (PDS), energieproblemen, huidklachten zoals eczeem en acné, stress en burn-out klachten.

Veel van mijn cliënten ervaren ook mentaal uitdagingen. Dit is vaak op het gebied van stress, overspannenheid en burn-out, maar dit kunnen ook heel andere thema’s zijn. In de systemisch coachsessies gaan we ook hiervoor op zoek naar de oorzaken. Dit doen we in gesprek en doormiddel van (tafel) opstellingen.

Kijk voor meer op: www.darmbreinbalans.nl

Contact Info

Telefoon: 0638759223
Email: suzanne@darmbreinbalans.nl
Website:
www.darmbreinbalans.nl
Instagram: darmbreinbalans