Inspiratie Agenda

Aankomende evenementen
11
11
11

RELAX SESSIES DOOR GIL LONT - Elke maandag- en woensdagavond sept t/m nov 2024 - Tijd 19.00-20.30 uur

De Relaxsessie van Mind Movement biedt een kans om te ontsnappen aan de dagelijkse stress en druk. Deze sessies, gehouden in Rotterdam Studio Oost West, combineren wetenschappelijke inzichten uit neurowetenschappen met praktische oefeningen voor diepe ontspanning. Onderdelen zijn ademhalingstechnieken, functionele Yin Yoga en NSDR meditatie. Deze holistische benadering helpt bij het verbeteren van persoonlijk welzijn.

Voor specifieke data, tijden, reserveringen en meer informatie, bezoek de officiële website Relaxsessie

GYROKINESIS DOOR ALINA JACOBS - Elke maandag Gyrokinesis groep sessie - Tijd: 17:00-17:55 uur

De lessen vinden plaats in Studio Oost West (Shen Ruimte)

In de Gyrokinesis groep sessies voor volwassenen leer jij om de behoeftes van je lichaam te begrijpen en te respecteren en om zelfstandig voor je lichaam te zorgen. Ik begeleid jou naar innerlijke comfort en rust met het idee: “your body is your home”. Je gaat kennis over je lichaam vergaren, je gaat in staat zijn om bewegingen aandachtig en bewust uit te voeren en je bouwt een repertoire aan oefeningen op waarmee je zelf vitaliteit en balans kunt genereren in je dagelijkse leven. Met mijn respectvolle en menselijke benadering gedurende het hele leer- en trainingsproces zal je gauw zowel meer geaard als lichter in je lichaam voelen.

Voor meer informatie en reserveren
Website: www.alinajacobs.nl
Email: alina.jacobs@online.de
Tel: 0624539332

GYROTONIC® and GYROKINESIS® are registered trademarks of Gyrotonic Sales Corp and are used with their permission.

DANSIMPROVISATIE DOOR ALINA JACOBS - Elke dinsdagavond open class all levels - Tijd 18.30-20.00 uur

Elke dinsdagavond in Studio Oost West

Binnen de dansimprovisatie lessen met Alina Jacobs word je begeleid naar het ontwikkelen van je eigen danstaal. Alina is danspedagoog, trainer en Choreograaf. Samen en met plezier groeien staat centraal in de lessen.

Geleide – en gestructureerde improvisatie in afwisseling met lichaamstraining en danstechnische oefeningen bieden een ieder een veilige, inspirerende en uitdagende “playground” om zichzelf binnen dans te ervaren en verder te ontwikkelen. Het werk bevordert zelfexpressie, creativiteit, muzikaliteit en het ontwikkelen van een dieper begrip van het eigen lichaam en zijn bewegingsmogelijkheden.

Je bent op elk moment welkom om een proefles te volgen.

Website: www.alinajacobs.nl
Email: alina.jacobs@online.de
Tel: 0624539332

FAMILIE OPSTELLINGEN DOOR JUDITH REEMNET EN NATASJA KWAKMAN - 6 september, 15 augustus, 1 november en 6 december 2024 - tijd 19.00-21.00

De Kracht van Systemische Opstellingen

Ervaar welke onbewuste (familie) verstrikkingen en patronen jou nog tegenhouden

Wil je graag persoonlijke groei, innerlijke rust, vrijheid of verbetering van relaties ervaren? Schrijf je dan in bij onze reeks avonden met systemische opstellingen en ervaar de helende kracht van deze unieke methode.

Onder begeleiding van Judith Reemnet en Natasja Kwakman zorgen wij voor een veilige en ondersteunende omgeving waarin je je op je gemak voelt om diepgaand werk te verrichten. Samen ontdekken we de onzichtbare verborgen (familie) verstrikkingen en patronen die ons allemaal beïnvloeden én vinden we manieren om deze te transformeren.

Ervaar levens veranderende inzichten en een diepe verbetering van je eigenwaarde.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op onze bijeenkomsten in Studio Oost West in het centrum van Rotterdam. Je kunt je aanmelden als vraagsteller of als representant.

Datum en Tijd: Donderdag 4 juli van 19.00 tot 21.30 uur, Vrijdag 6 sept, Donderdag 15 aug, Vrijdag 1 nov en 6 dec 19.00 – 21.30 uur 

Locatie: Westblaak 146, 9e verdieping te Rotterdam

Investering: Vraagsteller 75 euro en representant 10 euro (na schriftelijke aanmelding ontvang je via Whatsapp een betaalverzoek)

Aanmelden: Schrijf je in via deze link

INSCHRIJVING

Meer info: via

Systemische opstellingen – Kruispunt40

Systemische opstellingen – Authentas Life en ademcoaching

 

 

12-WEEKSE HEALTH EN HAPPINESS PROGRAMMA DOOR GIL LONT - 5 September 2024 - Tijd 19.00-21.00 uur

Voor meer informatie, tijden, reserveringen en aanmeldingen, bezoek de officiële website healthenhappinessprogramma

MANNEN CIRCLE - 9 September, 7 Oktober, 4 November, 2 December 2024 & 6 Januari 2025 - Tijd 20.30-21.30 uur

De Mannencirkel van Mind Movement is een zelfontwikkelingsclub voor mannen in Rotterdam bij Studio Oost West. Het biedt een veilige en ondersteunende omgeving waar mannen samen zelfreflectie, zelfacceptatie en actieve verantwoordelijkheid kunnen beoefenen. Gespreksonderwerpen variëren van persoonlijke ervaringen tot uitdagingen in het leven, waarbij open communicatie en wederzijdse steun centraal staan. Deze sessies, met een kleine groep mannen, gebruiken ook de NSDR no sleep deep rest techniek voor diepe ontspanning.

Voor meer details over deze sessies, bezoek de website Mannencirkel

RELEASE RELAX RECHARGE EVENT STUDIO OOST WEST - 3 November 2024 & 26 Januari 2025 - Tijd 13.00-17.00 uur

Het Release Event van Mind Movement, gehouden in Rotterdam bij Studio Oost West, biedt een unieke ervaring van loslaten en opladen. Deze evenementen combineren verschillende activiteiten zoals ecstatic dance, ademwerk, NSDR Nidra meditatie, en sound immersion. Deelnemers genieten van een omgeving die vrij is van oordelen en telefoons, waar men zich kan onderdompelen in dans, connectie, lachen en meditatie.

Voor details over de aankomende evenementen en reserveringen, bezoek de website Release Event

DIVERSE RETRAITES OP DE VELUWE MALLORCA EN BALI DOOR GIL LONT

Het Release Event van Mind Movement, gehouden in Rotterdam bij Studio Oost West, biedt een unieke ervaring van loslaten en opladen. Deze evenementen combineren verschillende activiteiten zoals ecstatic dance, ademwerk, NSDR Nidra meditatie, en sound immersion. Deelnemers genieten van een omgeving die vrij is van oordelen en telefoons, waar men zich kan onderdompelen in dans, connectie, lachen en meditatie.

Voor details over de aankomende evenementen en reserveringen, bezoek de website Release Event