Inspiratie Agenda

Aankomende evenementen in 2023

Evenementen

  • 2 April: Inspirerende informatie middag over 'Een andere Wereld'
  • Workshop Two Directions Energetic Breathing door Aad Verweij

2 April: Inspirerende informatie middag over 'Een andere Wereld'

Zondag 2 april om 15.30 zijn jullie meer dan welkom op de open informatie middag bij Studio Oost West over 2 reizen naar Ibiza met Anotrwrld 5 t/m 8 okt en 9 t/m 12 okt.

We ontvangen jullie graag op de Westblaak 88-122, Unit 122C. (Ingang tussen Shabu Shabu en restaurant Kite)

Speciale gasten deze middag zijn Sander de Kramer en Esther Keim.

Sander de Kramer is de man met het grootste hart van Rotterdam, voorvechter voor dak- en thuislozen. Hij heeft de eretitel Chief Ouwe Dibbes gekregen in Sierra Leone, waar hij eigenhandig weeskinderen uit diamantmijnen trok. Sander de Kramer kan het simpelweg niet laten om te vechten tegen onrecht.

Esther Keim is Bewustzijnscoach en Shamanic Practitioner. Zij begeleidt mensen (individueel of in kleine groepen) in hun individuele proces om balans te (her)vinden tussen lichaam en geest en opnieuw verbinding te maken met hart en ziel, waardoor rust, vrijheid, creativiteit, focus en flow hervonden kan worden. Esther geeft ook ceremonies met magic-truffels, paddestoelen, psilohuasca en chocoblis.

Wat kun je verwachten?
Jillard Frenk (organisator Anotrwrld) zal jullie meer vertellen over Anotrwrld en wat je kunt verwachten tijdens deze 2 editie’s van Anotrwrld op Ibiza.

Er zijn enkele coaches aanwezig die een tipje van de sluier oplichten over dat wat ze gaan doen bij het prachtige Disfruta La vida op Ibiza .

Natasja Kwakman zal van 16.30 to 17.30 een informatie sessie geven over de kracht van de “Adem” waaraan een ieder kan deelnemen.

Ook Sander de Kramer zal in okt op Ibiza aanwezig zijn en vertellen over o.a zijn boek “Chief Ouwe Dibbes”. Dit boek zal hij 2 April uitdelen aan een ieder die zich heeft ingeschreven of gaat inschrijven.

Rene van der Weide zal jullie uitleggen wat de muziek avond betekent, de muziek avond is een vast onderdeel is van ons programma.

Jullie kunnen kennis maken met Esther en Dorly die beide o.a yoga training geven.

Voor meer informatie over de andere coaches die er niet bij kunnen zijn omdat zij op Ibiza wonen of helaas verhinderd zijn 2 april, 
volg ons Facebook en Insta profile en check www.anotrwrld.nl. Inschrijven kan op 2 April of via de site.
De eerste week 5 t/m 8 okt. is al bijna vol.

Workshop Two Directions Energetic Breathing door Aad Verweij

We gaan op zaterdag 1 april ( geen grap ) aan de slag met de verdieping in en de praktische toepassing van de 2DEB.

De 2DEB is een mooie weg om het gevoel van thuis zijn in jezelf en de omgeving te ontwikkelen en uit zich in het onbevangen bewegen en de houding in het dagelijkse leven. Het verbetert het vermogen tot zelfherstel op fysiek, psychisch, emotioneel en energetisch niveau.

Dagindeling:

-11.00 uur tot 11.30 uur: Kennismaking en inleiding 2DEB.

-11.30 uur tot 12.30 uur: Toepassing 2DEB in zit en stand.

-12.30 uur tot 12.45 uur: Pauze.

-12.45 uur tot 13.45 uur: Toepassing 2DEB in beweging.

-13.45 uur tot 14.00 uur: Evaluatie en afsluiting.

Een voorwaarde voor de deelname is het bekend zijn met de bekkenbodemademhaling. Wanneer je graag wilt deelnemen maar je twijfelt aan jouw theoretische en/of praktische kennis van de bekkenbodemademhaling ga dan voor een individueel consult als voorbereiding op de workshop.

Meld je voor een individueel consult en/of voor deelname aan via het contactformulier op mijn website: www.syoa.nl.

Je kunt natuurlijk bij vragen altijd contact met mij opnemen. 

De workshop wordt gegeven in de Studio Oost West, Westblaak 88-122, unit 122 C, Rotterdam-centrum. Op www.syoa.nl vind je via google maps informatie m.b.t. navigatie.

Je loopt langs het restaurant Shabu Shabu en de centrale receptie van het Thornicobuilding. Na een paar units zie je links de glazen buitendeur van de studio.

De aanvang is zaterdag 1 april van 11.00 uur tot 14.00 uur. Graag 15 minuten voor aanvang aanwezig zijn.

Kosten zijn 30 euro en contant te voldoen bij aanvang van de workshop.

Ik hoop jullie te ontmoeten,

Vriendelijke groeten, Aad Verweij

Aanmelden
Aad Verwij
T 010-429450
E-mail: info@syoa.nl.