Referenties

COACHING DOOR GIL LONT, MINDMOVEMENT

Burn-Out, onverwerkte emoties” angsten en paniekaanvallen

Ik had een burnout. Door mijn perfectionisme en negatieve overmatige gedachten, negatief zelfbeeld, constant piekeren en zorgen maken. Bij een goede vriend van mij, die vaak klaagde negatief was en niet altijd een prettig persoon was, merkte ik dat hij totaal een ander mens is geworden. toen ik hem vroeg wat er veranderd is stuurde hij mij door maar Mind Movement. Ik was extreem sceptisch, maar door de wetenschappelijke onderbouwing stelde ik mij open!

Na jaren therapie zonder veel vooruitgang, merkte ik direct na de eerste drie coach sessies al enorme verandering! Na de intake had ik direct een goed gevoel, de ervaring en de kennis is duidelijk aanwezig!

 Nu na drie maanden 1op1 sessies met Gil ben ik een ander persoon! Ik heb de rust in mijn hoofd weten te vinden, ik voel mij ontspannen en mijn mindset is positiever, ik slaap weer goed en heb weer energie! Ik kan weer in het moment genieten van het leven!

 Buiten alle kennis tools en technieken die mij tot de dag enorm helpen heb ik ook geleerd waarom ik terugval in oude gewoontes en hoe ik dit definitief kan oplossen. Mijn werk als director, mijn relatie en omgang met mijn kinderen is veranderd in positieve zin en dat krijg ik ook zowel van mijn gezin als medewerkers te horen! Ik voel dat ik weer mezelf ben ook al lijkt dat voor het eerst in mijn leven. Ik heb letterlijk mijn nieuwe leven aan deze kennis te danken! En raad het iedereen aan.

 De video reviews hebben mij geholpen dus dit is mijn bijdrage om een ander te helpen. Mind Movement, dank voor alle hulp, lessen en begeleiding en natuurlijk Gil voor je geduld je begrip en onze fijne sessies samen.

Mike, Rotterdam, Oktober 2021
NSDR COACHING DOOR GIL LONT, MINDMOVEMENT

Restless, overthinking, tension in body

I left with a level of peace I hadn’t felt in a long time, clarity as to how to get on the path of change.

Melissa, Rotterdam april 2023
COACHING DOOR JUDITH REEMNET

Helderheid in overtuigingen, patronen en emoties
Ik kwam binnen met burn-out en depressieklachten. Niet één vraagstuk maar meerdere. Structuur, zelfvertrouwen, traumaverwerking, verbinding lichaam en geest. Al snel voelde ik mij op mijn gemak bij je. Je directe en tegelijkertijd invoelende en intuïtieve werkwijze en manier van communiceren hielpen mij om langzaam kleine stappen in mijn herstel te kunnen maken en mij steeds meer te uiten.

De gesprekken hebben mij geholpen om langzaam weer structuur in mijn dag aan te brengen. Weer in verbinding te komen met mijn lichaam, helderheid gebracht over bepaalde overtuigingen, patronen, emoties en situaties. Ik vond het heel fijn om tussen de gesprekken door, ook contact met je te kunnen hebben per mail of whatsapp. Ik voelde me niet bezwaard om die hulp te vragen in een periode waarin ik dat (soms extra hard) nodig had. Een grote plus!

Verder heb ik tijdens de Astrologie sessie meer inzicht mogen krijgen op zaken die de komende tijd belangrijk voor mij zijn. Het heeft me helderheid en meer begrip gegeven over waarom bepaalde thema’s op dat moment op de voorgrond stonden. Dit zorgde ook voor meer rust, wetende ‘wat eraan zat te komen’.

De manier waarop je met mij in contact bent gebleven ook nadat onze gesprekken waren afgelopen vond en vind ik heel fijn. Je was scherp op mijn behoeften en hebt mij meteen gewezen op de mogelijkheid om bijvoorbeeld bij Graciëlla Verloop aan te sluiten. Je hebt me altijd bijgestaan wanneer ik dat nodig had ook buiten de geplande gesprekken soms. Heel dankbaar voor je hulp.

Suzanne, Rotterdam januari 2023
SYOA-WORKSHOP DOOR AAD VERWEIJ

Chronische lage rugpijn
Je merkt het pas als je het een paar dagen niet doet

Januari 2023 hebben mijn man en ik 4 zaterdagen de SYOA workshop bij Aad gevolgd. Op zich al een ervaring om met een groep van acht mensen op een matje in een kantoorpand aan de Blaak te liggen.

De workshop heeft ons veel gebracht. Zowat iedere ochtend doen we de oefeningen. Direct uit bed werkt het beste als je nog niet wordt opgeslokt door de bezigheden van de dag. Een kwartier de blaasstretch maakt daar altijd deel van uit. Ook de andere liggende, zittende en staande oefeningen -waar we een ietwat eigen twist aan hebben gegeven – voeren we uit .

Wat brengt het je dan? Een soepele sterke rug zodat ik makkelijk beweeg en bijvoorbeeld zonder pijn kan moes tuinieren. Mijn man is zienderogen fitter geworden door het dagelijks oefenen. Het verschil merk je pas als je het een paar dagen niet doet.

Na de oefeningen lopen we soepel en ontspannen de dag in.

Ruud en Ineke, Rotterdam, September 2023
COACHING DOOR GIL LONT, MINDMOVEMENT

Depressie, negatieve mindset, boosheid, trauma 

In januari zat ik er flink doorheen. Ik wist met me zelf geen raad meer en had hier en daar wel wat geprobeerd, maar niets hielp. Totdat een goede vriend van me zei, zal ik vragen of Gil tijd voor je heeft. Vanaf dat moment is er veel verandert in mijn leven. Mijn leven stond al op zijn kop, maar hoe moest ik hier goed mee omgaan. We zijn eerst even terug gegaan in het verleden om uiteindelijk vooruit te kunnen gaan. In iedere sessie leerde ik weer nieuwe dingen en stapje voor stapje kwam ik vooruit. Tot het mooie moment dat we het verleden konden afsluiten. Hierna kwam er zo veel energie vrij om door te kunnen gaan. Samen met Gil  ben ik de volgende fase in gegaan en deze is nog mooier. Hij geeft me de juiste tools in handen en laat me anders denken over dingen. Het is niet makkelijk en vaak trap je daarna nog steeds in dezelfde valkuil, maar langzamerhand word je bewust van wat je doet en dat is een mooi proces.

 De reis tot nu toe is enorm waardevol geweest en ik was hier niet geweest als dit niet op mijn pad was gekomen.

Martien, Rotterdam, Februari 2021
COACHING DOOR JUDITH REEMNET

“Bij aanmelding had ik de volgende vraagstukken; oplossen oud zeer, verdriet verwerken, rouw verwerking en het loslaten van verschillende gebeurtenissen (o.a. verhuizen en overlijden van mijn moeder). De gesprekken met Judith voelde erg vertrouwd. Zij is empathisch en zij heeft een goed luisterend oor. Ook stelt zij goede vragen en denkt ze mee in oplossingen zoeken. Zij heeft mij het advies gegeven om een familie opstelling bij te wonen om inzichten te krijgen in mijn rouwproces en de plek in mijn gezin van herkomst.

Ik beveel haar coaching aan, als je een oprecht en empathisch vertrouwend persoon zoekt. Ook de locatie waar de gesprekken werden gevoerd is een mooie en fijne omgeving.

Ik heb het erg op prijs gesteld dat Judith zelf voorstelde om bij de familie opstelling aanwezig te willen zijn. Mijn dank voor de fijne gesprekken en ik maak zeker nog een keer een afspraak.

Willie, Rotterdam Maart 2023
VERDIEPINGSWORKSHOP DOOR GIL LONT, MINDMOVEMENT

Gil’s knowledge of neuroscience and ancient wisdom and practices make him one of a kind. I had more than one insight about my behaviors, patterns and life.

Marianne, November 2023
BREATHWORKSESSIE MET NATASJA KWAKMAN

De breathworksessie met Natasja heeft  veel losgemaakt bij mij. Met haar rustige zijn en stem voelde ik me veilig en heeft zij mij naar een pijnstuk gebracht waar ik mij niet van bewust was. Onder haar begeleiding liet ik die pijn toe en doorleefde het intens. Na de breathworksessie   voelde ik dat ik kwetsbaar mocht zijn en hulp mocht vragen, iets wat niet in m’n woordenboek voorkwam. Voor mezelf én m’n directe omgeving is de transformatie voelbaar en merk ik dat kwetsbaar durven zijn je veel meer blijheid en verbinding oplevert dan de “ik heb niemand nodig en ik los het zelf wel op” houding. Geven is fijn, maar kunnen ontvangen ook, zowel voor jezelf als voor degene die je de hand reikt. Heel erg bedankt Natas, je bent een life changer…

Thea, Rotterdam, Februari 2023
LICHAAMSGERICHTE THERAPIE DOOR ANNA RUIJGROK

Ik ben nu een paar maanden in therapie en ervaar Anna als een zeer prettige, kundige en warme therapeut. Vanuit die basis ben ik uitgedaagd om in een fijne omgeving mijzelf te doorgronden, patronen aan de oppervlakte te krijgen en weggestopte emoties en ervaringen naar boven te brengen. Ik heb veel over mijzelf geleerd en vooral gerealiseerd dat door mijzelf te doorgronden en daarvoor echt de tijd te nemen, dit mij echt verder gaat brengen om een vader, partner, vriend en ondernemer te worden die in balans is en gelukkig is met zichzelf.

Hugo, Februari 2023
HUURDER PRAKTIJKRUIMTE BIJ STUDIO OOST WEST

Sinds vorig jaar december ben ik elke maandag aan het werk bij Studio Oost West, ik vind het een heel fijne werkplek. Iedereen heeft respect voor elkaar, luistert aandachtig en neemt de tijd om een gesprek aan te gaan. De rust en warmte in Studio Oost West is aanstekelijk. ik hoop dat onze bezoekers dat ook zo ervaren!

Laura Lando da Costa-Ruissen, Diëtist – Dietistenpraktijk HRC
SPORTMASSAGE  DOOR MELISSA DOUW

Zojuist heb ik echt een heel fijne sportmassage gehad bij Melissa. Ik vond haar praktijk per toeval via Google Maps, haar website sprak me direct aan. Een afspraak maken gaat op een gemakkelijke, persoonlijke wijze. Het ontvangst was open en vriendelijk. De praktijkruimte is mooi ingericht. Ze heeft een fijne energie en een rustige, open uitstraling. De massage was stevig en precies goed, heerlijk! Ik heb een nieuw vast adresje gevonden. Zeker een aanrader!

Chennita, September 2022
MANUELE THERAPIE/BEKKENBODEM-ADEMHALING DOOR AAD VERWEIJ

Resttoestand longen na Covid
Ik werd in maart/April 2021 op 72-jarige leeftijd, door mijn kleindochter aangestoken met het heersende Corona virus. Een ziekte, die bij mij ongeveer drie weken zeer hevig was en waardoor ik tegen een ziekenhuisopname aanzat. In overleg met de huisarts, die elke dag belde, werd saturatie en temp steeds bijgehouden. Na ongeveer drie weken kon ik weer wat werk in huis oppakken. 

Het herstel bleek een lang verhaal. De meeste last na deze periode was mijn conditie en adem tekort. Door bezoek aan dhr. Aad Verweij werd door zijn aanpak van onder meer ademhalingsoefeningen mijn ademhaling beter en daardoor ook de condities weer een stuk beter, waarbij aangetekend dat dit niet op korte termijn verbeterde maar dit wel, door de oefeningen thuis elke dag te herhalen, het over een periode van een aantal weken steeds verbeterde. Ik ben uiteindelijk blij dat dhr. Verweij de bekkenbodemademhaling heeft opgepakt en uitgelegd hoe dit werkte. Dit geeft dat ik nu zeker een jaar later weer beter in mijn vel zit. Ik tracht deze bekkenbodemademhaling elke dag te beoefenen waardoor  mijn longinhoud toeneemt. 

Groet en nogmaals bedankt

De heer B., December 2021
MASSAGE  DOOR MELISSA DOUW

Heerlijke Massage 
Vergis je niet in het engelachtige voorkomen van Melissa. De kracht waarmee ze haar massages geeft is onvoorstelbaar…De precisie en vakkundigheid zijn meteen na de behandeling merkbaar.. Ze is een topper, vriendelijk en netjes dus een absolute aanrader. Ik kom hier zeer zeker terug!

 

Ursula, Juni 2022
GELAATSMASSAGE EN REIKI DOOR MELISSA DOUW

Melissa is een topper. Ik heb reiki en een gelaatsmassage bij haar gedaan. Ze voelde me heel goed aan en wist daarom ook precies welke plekken extra aandacht nodig hadden. Ik ben helemaal tot rust gekomen en ze heeft al mijn blokkades vrij kunnen geven. Wat een verademing en een ervaring. Ze heeft een vaste klant erbij!

Shenna, September 2022
MASSAGE  DOOR MELISSA DOUW

Nekklachten
Melissa is een topper, ik kom om de paar weken voor mijn nekklachten bij haar. Ik heb al veel massages gehad in mijn leven, maar zij is tot nu toe echt de beste.. Zij weet precies welke plekken ze moet aanpakken en doet dit ook op de juiste manier. Ze heeft een bepaalde energie, waar je rustig van wordt. Echt een aanrader voor iedereen, of het nou ontspannend is of om klachten aan te pakken! Aan mij heeft ze in ieder geval een vaste klant.

Michelle, Augustus 2022
MASSAGE  DOOR MELISSA DOUW

Geen ‘geaai’
Melissa is iemand die veel aandacht heeft voor het lichaam, welzijn en het individu, en wat nodig is. Geen standaard ‘programma’s’ of ‘geaai’, maar gericht op heling en verbetering en dat maakt dat ik steeds weer terug kom 🙂

Mo, Juni 2022
LICHAAMSGERICHTE THERAPIE DOOR ANNA RUIJGROK

Heling van lichaam en geest 
Ik volg al geruime tijd therapie bij Anna. In een fijne en veilige setting neemt ze me via de ervaring mee verder mijn lijf in. Mijn lijf weet waar de heling plaats mag vinden. Annemieke begeleidt me stap voor stap door het proces heen. Zo kan ik de tranen die nog gehuild moeten worden en de boosheid die geuit mag worden er laten zijn. Ik kom tot inzichten die me in het hier en nu nog meer basis geven. Annemieke is heel steunend in het proces en begeleidt me in en naar de ervaring. Dit doet ze door mijn lijf te volgen. Dat maakt het echt mijn proces met alles wat ik daarin in tegenkom. 

Lenny, 2022
SHIATSUBEHANDELING DOOR INGRID GÖPPEL

Aanhoudende pijnklachten 

Na een heel fijne stoelmassage van Ingrid Göppel besloot ik haar te vragen eens te kijken of ze iets met aanhoudende klachten in mijn been kon doen. Ik had last van een combinatie van sciatica, restless leg syndroom en een peesontsteking bij m’n zitbot. Met veel zorg en aandacht nam Ingrid uitgebreid de tijd voor me. Ze wist feilloos de punten de vinden waar pijnlijk knopen zaten. Na de eerste keer bleef m’n been nog een hele tijd na gloeien van de vrijgekomen energie en voelde ik het zelfs tot in mijn borstbeen ‘tintelen’. Er was van alles in beweging gezet en de sciatica en de restless leg klachten waren na 2 behandelingen zo goed als verdwenen. De pijn van de peesontsteking is aanzienlijk verminderd maar heeft nog wat extra tijd nodig. Ik heb er alle vertrouwen in dat, nu de blokkades en verkramping uit dat been verholpen zijn en de energie en doorbloeding weer genormaliseerd is, de peesklacht ook zal verdwijnen. Ik ben heel enthousiast over de sfeer bij Shiatsu Collectief en de resultaten van de behandeling. Ingrid werkt vanuit Zorg, aandacht en oprechte interesse.

Gemma, 17 Januari 2022
HUURDER PRAKTIJKRUIMTE BIJ STUDIO OOST WEST

Vanaf het eerste contact voelde Studio Oost West als een warme plek. Ik voel me heel welkom in de ruimte, bij Celia en de andere huurders. Er wordt op een laagdrempelige manier samen gewerkt en er is flexibiliteit om een keer te schuiven. Dat is heel prettig.

Anna Ruijgrok, Lichaamsgericht therapeut, 2022
ADEMTHERAPIE DOOR NATASJA KWAKMAN

Onrustig, niet goed kunnen ontspannen, gevoel van ‘op slot zitten’
Met bovenstaande klachten ben ik bij Natasja gekomen. Ik had geen idee hoe een ademsessie werkt. Doordat ik goede verhalen hoorde over Natasja en de ademsessies besloot ik het een keer te proberen. Daar heb ik geen spijt van gekregen. Het heeft me na 2 sessies al zoveel opgeleverd. Ben een stuk rustiger en kan me beter ontspannen wat heel fijn is. Verder is het gevoel ‘op slot’ te zitten voor een groot deel verdwenen en ben ik veel actiever en helderder. Nu, een paar weken na de laatste sessie, ervaar ik dat nog steeds.

Door de verbonden ademhaling ervoer ik op een gegeven moment een enorme rust, ruimte en stilte. Het was heel bijzonder hoe in die rust allerlei antwoorden en ingevingen ‘binnenkwamen’. Het was vooral opmerkelijk hoeveel rustiger en  tegelijkertijd levendiger ik me daarna voelde.

Natasja begeleidt de sessie op een heel prettige en ongedwongen manier en helpt je aan het begin van de behandeling je thema heel zuiver en helder te krijgen, ook dat deel van de behandeling heb ik als zinvol en prettig ervaren.  Door de rust en de veiligheid die ze creëert ontstaat een sfeer waarin je volledig jezelf kan zijn.  Ademen lost zoveel dingen op, zowel fysiek als mentaal.  Ik ga zeker een nieuwe sessie afspreken en raad het iedereen aan die meer rust en ruimte in zichzelf wil ervaren. Dankjewel Natasja.

Mevrouw C.M., Rotterdam, 28 februari 2022
ACUPUNCTUUR/SHIATSUBEHANDELING DOOR CELIA VERSCHOOR

Burn-Out Klachten

Mijn burn-outklachten hebben mij doen besluiten het helemaal over een andere boeg te gooien. Ik was niet meer in staat om te ontspannen en stond op omvallen. Daarbij zag ik het niet zitten om het gebruikelijke pad van hulpverlening (huisarts, psycholoog, fysiotherapeut e.d.) te bewandelen. Ondanks het feit dat ik een vrij nuchter persoon ben, was ik toe aan een alternatieve benadering om een stap vooruit te kunnen maken. Shiatsu heeft mij veel gebracht, met name dat het uiteindelijk allemaal draait om de beschikbare energie en hoe je hiermee omgaat. Enerzijds tips m.b.t. voeding, bewegen en ontspanning, anderzijds de behandeling zelf die zeker in het begin een enorm ontspannend effect op mij heeft gehad. Mijn klachten zijn afgenomen en spelen soms nog op, maar ik weet nu hoe ik hier op moet anticiperen en daar voel ik me ook zeker sterker door. In fases van een paar maanden achter elkaar had ik genoeg aan 1 keer in de twee weken een behandeling. Ik ben zeer te spreken over de aanpak en deskundigheid van Celia. Door haar kalme maar daadkrachtige benadering heb ik makkelijk stappen kunnen maken. Laagdrempelig maar zeer effectief.

 

Miriam, Rotterdam / Stafmedewerker Onderwijs, December 2020
SHIATSUBEHANDELING DOOR INGRID GÖPPEL

Behandeling van lichaam en geest
Een ware experience is de shiatsu behandeling van Ingrid Göppel. Met rust en aandacht voor het lijf, focus op de aanwezige lichamelijke klachten en het mentale proces behandeld Ingrid je vol passie en deskundigheid in anderhalf uur. Een geweldige ervaring die inmiddels ervaringen zijn geworden. Twijfel je? Niet doen. Gewoon ervaren hoe deze experience voor jou is.

Een oprechte fan, 22 oktober 2021
ACUPUNCTUUR/SHIATSUBEHANDELING DOOR CELIA VERSCHOOR

Niet meer kunnen slapen als gevolg van stress
“Het heeft heel veel geholpen. Ik slaap al 2 nachten veel beter en voel me minder gespannen. Dank je wel”

Richard, Operational Manager December 2020
ACUPUNCTUUR/SHIATSUBEHANDELING DOOR CELIA VERSCHOOR

Hooikoorts
Ik ben met hooikoorts klachten bij ShiatsuPlus terecht gekomen. Normaal gesproken zou ik met zonnig weer, gecombineerd met wind, enorm veel last hebben gehad van de hooikoorts. Na 1 behandeling zo nu en dan nog wat kriebel in mijn neus maar geen aanval meer gehad. Wonderbaarlijk snel resultaat. Na een warme ontvangst werd er alle tijd voor mij genomen. Celia is duidelijk in haar uitleg, iets wat ik persoonlijk heel prettig vind. Het is zichtbaar en voelbaar dat ze haar vak met liefde en passie beoefend.

Ellie Bijl, Rotterdam April 2021
ACUPUNCTUUR/SHIATSUBEHANDELING DOOR CELIA VERSCHOOR

Overgeven/Kokhalzen
Ik had last van veel stress waardoor ik ging overgeven en voortdurend moest kokhalzen. Hierdoor was ik in korte tijd 6 kilo afgevallen. Direct na de eerste behandeling heb ik niet meer overgegeven. Na ongeveer 7 behandelingen was ik volledig van mijn kokhalzen en overgeven af. Ik kan nu beter ademen, voel mij weerbaarder en ervaar minder stress. Ik vond de sfeer erg veilig en vertrouwd en Celia gaat heel deskundig te werk.  Ik kan ShiatsuPlus aan iedereen met stressklachten aanraden.

Fee van Gils, Rotterdam / Student Hogeschool Rotterdam, April 2021
HUURDER PRAKTIJKRUIMTE BIJ STUDIO OOST WEST

Toen Celia eind 2020 tijdens een wandeling langs de Maas in Rotterdam, haar ambitie vertelde om een studio te openen met een holistische kijk op ziekte, waarbinnen Oosterse en Westerse therapeuten samensmelten, om cliënten te ondersteunen het beste uit zichzelf te halen, werd ik direct geïnspireerd.

In november 2021 gaf Celia ook daadkrachtig vorm aan haar ambitie door Studio Oost West te openen. Celia heeft mij geïnspireerd om als Life- en Ademcoach te starten. En daar heb ik tot op de dag van vandaag geen spijt van. Studio Oost West is een plek waar je in alle rust en ruimte en zonder oordeel aan jezelf kunt werken en dat in het bruisende hart van Rotterdam op de Westblaak 122C.

De verbinding en uitwisseling met andere therapeuten geeft energie en synergie. En de waarden waar we voor staan voel ik ook daadwerkelijk: Een plek waar Hoofd en Hart elkaar ontmoeten, waar we Mensen behandelen in plaats van Klachten en waar jij de beste versie van jezelf leert zijn!

Natasja Kwakman, Life- en Breathfulness coach, Maart 2022
ACUPUNCTUUR/SHIATSUBEHANDELING DOOR CELIA VERSCHOOR

Menstruatieklachten

Jarenlang liet ik me een week per maand belemmeren door hevige menstruatieklachten. Nu, na negen behandelingen, denk ik alleen maar: waarom kende ik Celia niet eerder? Mijn klachten zijn sterk verminderd: ik heb minder pijn en verlies minder bloed. Maar de afspraken bij ShiatsuPlus brachten me nog veel meer dan dat. De uren op het zachte behandelbed zijn uurtjes helemaal voor mezelf. Celia geeft bruikbare en fijne tips om gezonder te eten en stress te verminderen en is een rustig en wijs klankbord. Na een uur bij Celia loop ik ontspannen naar buiten en kan ik er echt weer even tegen!

Froukje Rotterdam, December 2020
HUURDER PRAKTIJKRUIMTE BIJ STUDIO OOST WEST

Een ruimte huren bij Studio oostwest, is voor het mij het begin geweest voor een volgende stap. Deze plek brengt mij steeds dichter bij mijn droom. Niet alleen de ruimte, maar ook de mensen waarmee ik mag samenwerken helpen mij hier enorm fijn bij. Flexibel en alles vanuit een mooie intentie, wat wil je nog meer?

Melissa Douw, Massage- en Reikie Praktijk voor Vrouwen