11

renu Jhakrie

Ayurveda Practitioner, Massagetherapeut

Hallo, Ik ben Renu Jhakrie, Ayurveda Practitioner en massagetherapeut.

Als Ayurveda Practitioner gebruik ik het Ayurvedische concept van een gebalanceerd lichaam en geest om mensen te behandelen en hen op hun reis naar een goede gezondheid te helpen. Door het gebruik van kruiden, gezonde voeding, mentale begeleiding en fysieke therapieën geeft Ayurveda een manier van helen, toegespitst op het individu. Hierbij worden niet alleen de symptomen van ziekten aanpakt, maar de kern van de ziekte achterhaalt en behandelt.

Fysieke behandelingen, zoals massage, hebben een belangrijke rol binnen de Ayurveda.  Het ondergaan van deze behandelingen werkt helend en preventief bij ziekten. Sinds 2020 ben ik werkzaam als massagetherapeut in westerse massagetechnieken. Tijdens de opleiding tot Ayurvedic Practitioner heb ik Ayurvedische behandeltechnieken en massage geleerd. Voor zowel ‘reguliere’ massages, als Ayurvedische behandelingen kunt u bij mij terecht.

Samen met Madelon Elbers werk ik in ons bedrijf, Prabodha Ayurveda.  We behandelen een breed scala aan klachten en ziektebeelden. 

Heeft u vragen over uw gezondheid? Wilt u een andere benadering van gezondheid leren kennen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Leer uzelf en uw lichaam kennen door middel van Ayurveda. Ieder individu is uniek en verdient een behandeling die daarop is afgestemd.

Wij heten u van harte welkom in onze praktijk.

Voor meer informatie zie onze website: www.prabodhaayurveda.nl

Contact Info