11

Monique Daal

Psycholoog, Lifecoach

Ik coach je graag naar meer balans, energie en persoonlijke vervulling
Weet je het even niet meer en zoek je een veilige basis van waaruit je kunt onderzoeken wat er speelt? Zoek jij een gelijkgestemde sparing partner die kritisch met je meedenkt, jou liefdevol een spiegel kan voorhouden en je aanmoedigt stappen te nemen? Dan help ik je graag!

Waar kan ik je mee helpen?
Gezien mijn opleidingsachtergrond als psycholoog & gecertificeerd Heal Your Life® coach & teacher, maar ook door mijn brede werk- en levenservaring, kun je bij mij terecht met een breed scala aan vragen.  Thema’s waaraan ik vaak met mensen werk zijn: stressmanagement, de body-mind-connection, het doorbreken van patronen of overtuigingen, het helen van je innerlijk kind en het ontwikkelen van zelfliefde. In het coachen van mijn klanten, kwam ik er steeds meer achter dat we hier altijd op uitkomen. Zelfliefde is je fundament. Van daaruit ga je beter voor jezelf zorgen en kan jouw authenticiteit tot bloei komen. Zodat je je eigen pad kunt gaan lopen en niet die van een ander.

Misschien dreig je vast te lopen: 

  • Op je werk, in je bedrijf of in je huidige functie; 
  • In je relaties en communicatie met anderen; 
  • Door lastige situaties privé of professioneel.

Misschien wil je leren om: 

  • Beter voor jezelf te gaan zorgen en je grenzen te bewaken; 
  • Meer balans te ervaren in werk en leven; 
  • Meer energie en vitaliteit te ervaren; 

Misschien voel je je: 

  • Overweldigd; 
  • Onrustig; 
  • Uitgeput.

Hoe werkt een coachtraject bij mij?
Mijn toolbox met methodieken en werkvormen is goed gevuld, waardoor ik altijd kan aansluiten op wat jij nodig hebt en wat werkt voor jou. Ik maak gebruik van werkvormen uit de positieve psychologie, Acceptance Commitment Therapie (ACT), Transactionele Analyse (TA) en mindfulness en we richten ons vooral op het versterken van jouw innerlijk leiderschap, zodat je (weer) de regie kunt pakken over jouw leven.

Samen gaan we op zoek naar antwoorden op vragen als: Waar sta je nu en waar wil je naartoe? Wat belemmert jou en welke hulpbronnen kun je aanspreken? De sessies zijn vaak actief van aard; naast praten doen we verschillende oefeningen en gebruik ik graag actieve werkvormen.

Contact Info

Telefoon: 0643172132
Email: moniquedaal@gmail.com
Website: www.moniquedaal.com
Instagram: moniquedaal
LinkedIN:  moniquedaal