11

Madelon Elbers

Ayurveda Practitioner, Arts

Mijn naam is Madelon Elbers en ik werk volgens de principes van Ayurveda en Yoga psychologie. Beide systemen bieden holistische oplossingen voor diverse fysieke en mentale klachten, zelfs wanneer er geen duidelijke diagnose is gesteld.

Ayurveda werkt met natuurlijke remedies, zoals kruiden(medicatie), aanpassingen in voedingspatronen, lichaamsgerichte therapieën en veranderingen in levensstijl. Hierdoor ontstaat een zachte en duurzame benadering van genezing zonder bijwerkingen. Door het aanspreken van het zelfhelend vermogen van het lichaam, biedt Ayurveda de mogelijkheid om klachten en ziektebeelden definitief te verhelpen. De oorzaak wordt bij de bron aangepakt i.p.v. dat symptomen worden bestreden. Ayurveda wordt niet alleen toegepast voor het behandelen van ziekten, maar ook voor het behouden van gezondheid.

Naast mijn Ayurvedische opleiding ben ik geschoold in de westerse geneeskunde als huisarts. Dit geeft mij een solide en brede kijk op geneeskunde en het genezen van ziekten.

In samenwerking met Renu Jhakrie werk ik binnen ons bedrijf Prabodha Ayurveda.

Als u klachten heeft van uw gezondheid of als u graag wil weten hoe u kan zorgen dat u fit en gezond blijft, neem dan contact met ons op. We zullen er alles aan doen om u te helpen. We behandelen een breed scala aan klachten en ziektebeelden. Op onze website kunt u vinden welke ziektebeelden we goed kunnen behandelen. Bij twijfel kunt u altijd contact met ons opnemen.

Leer uzelf en uw lichaam kennen door middel van Ayurveda. Ieder individu is uniek en verdient een behandeling die daarop is afgestemd.

We heten u van harte welkom in onze praktijk. Voor meer informatie zie onze website: www.prabodhaayurveda.nl

Contact Info