11

Jeanine van Rhemen

Fytotherapeut

Welkom bij kruidengeneeskundige praktijk Herbalvita.

Begin van Herbalvita
Vanuit mijn ervaring in de hulp- en dienstverlening zag ik wat er gebeurde als mensen alleen aan symptoombestrijding deden. Veel ongemakken en klachten komen voort uit het niet luisteren naar ons lichaam en de signalen die het (meestal meerdere malen) afgeeft.

Vaak laat het uiterlijk zien wat er innerlijk afspeelt. Vanaf jongs af aan en vanuit mijn culturele achtergrond ben ik altijd bezig geweest met kruiden en hoe die ons dichter bij onszelf kunnen brengen.

In 2022 heb ik de 3-jarige opleiding ChinHerbs bij Total Health Academy afgerond. Daaropvolgend heb ik de opleiding medische basiskennis afgerond bij Con Amore.

Fytotherapie
Met fytotherapie kan men weer in balans worden gebracht, zowel fysiek als mentaal. Het lichaam heeft een natuurlijke neiging naar gezondheid en de behandelingen zijn vaak gericht op het ondersteunen en stimuleren van dit zelfgenezend vermogen.

Wat kunt u van de praktijk verwachten?
U krijgt van mij een uitgebreide intake waarbij we kijken naar alle levensgebieden.

Daarna kijken wij samen naar wat de beste behandeling is voor u. De adviezen en kruiden die u krijgt zijn altijd op maat gemaakt. Ik werk tevens samen met de natuurapotheek.

Het kan zijn dat u net iets meer nodig heeft. In overleg met u kan er dan gekeken worden naar een combinatiebehandeling met, of doorverwijzing naar een andere therapeut van Studio Oost West.

Mocht u meer willen weten kunt u via onderstaande informatie contact opnemen.

Contact Info

Telefoon: 0624208915
Email: info@herbalvita.eu