11

Claudia Nieuwenbroek

Biodynamisch, lichaamsgericht therapeut, Intuïtief coach

Er kan een moment in je leven komen waarop je niet meer straalt, je geen levensenergie meer voelt, te veel piekert, niet meer lekker in je vel zit. Je bent de verbinding kwijt met jezelf of je omgeving. 

Ik bied jou een veilige plek zonder oordeel waar je je hart, lichaam en je zelfliefde weer kunt voelen. In een sessie ontmoet en zie ik jou in wie je bent en stem af op jouw essentie. In deze ontmoeting creëren wij een bedding waarin jij  de ruimte krijgt te bewegen naar wie jij werkelijk bent. Voelen en luisteren naar de wijsheid van je lichaam staan daarbij centraal. 

Een sessie vormt zich intuïtief en samen onderzoeken wij jouw gedachten, patronen en angsten. 

Tijdens een sessie pas ik verschillende methodes  toe zoals meditatie, ademhalingsoefeningen, massage, systemisch werken en aromatherapie.
Samen kijken wat bij jou past. Waardoor je rust en ruimte ervaart in je hart, je lichaam en je hoofd.

Een sessie is altijd een co-creatie. Uit onderzoek blijkt dat het contact het werkzame ingrediënt is. We ontwikkelen ons, wanneer we ons door een ander gezien en ontmoet voelen. De eerste sessie is bedoeld om je hulpvraag te onderzoeken en om uit te zoeken of er een klik is.
Een sessie duurt gemiddeld 60 tot 75 minuten.
Als biodynamisch, lichaamsgericht therapeut en intuïtief coach ben ik aangesloten bij de SBLP, de beroepsorganisatie voor lichaamsgerichte therapeuten. 

Contact Info

Telefoon : 06-42397623
Email : info@praktijk-purity.nl
Website : www.praktijk-purity.nl