11

Annemieke Ruijgrok

Uit-je-gewoonte en dichter bij jezelf

Zit je vast in je – rondjes draaiende -gedachten? Zit je niet lekker in je vel? Weet je niet wat je wilt? Vind je het moeilijk om grenzen aan te geven of keuzes te maken? Lijkt het of je de verbinding met je omgeving of met jezelf kwijt bent?

Weten wie je werkelijk bent

Ik begeleid je graag op weg op zoek naar meer ruimte in jezelf. Ruimte om te zijn wie je werkelijk bent. Door met liefdevolle aandacht aanwezig te zijn bij wat er in jou speelt ontstaat er inzicht en bewustzijn in wat jouw drijfveren en verlangens zijn en wat je daarin beperkt. Door het waarnemen van deze patronen ontstaat een nieuwe beweging.

Lichaamsgerichte therapie

Ik zal je begeleiden van mens tot mens. Liefdevolle aandacht geeft de ruimte voor alle emoties en gevoelens om gevoeld en geuit te worden. Je lichaam is hierbij belangrijk. Je voelt immers met je lichaam en niet met je gedachtes. In je lijf sla je emoties op. Door werkelijk te luisteren naar je lijf – en niet naar hoofd zoals we vaak gewend zijn – krijgen we toegang tot een nieuwe bron van wijsheid in onszelf. Via het lijf wordt je bewust wat er innerlijk afspeelt. Door met aandacht bij je emoties te blijven en deze werkelijk te doorvoelen word je bewust van oude (overlevings)patronen en kan je loslaten wat niet meer nodig is. Dit creëert ruimte voor het ontstaan van nieuw, authentiek en blijvend gedrag wat past in het contact dat je nu met de mensen om je heen maakt. Op weg naar wie je werkelijk bent.

Praktisch

Het begeleidingstraject begint met een kennismakingsgesprek om je hulpvraag te bespreken. Wanneer de vorm van therapie bij je past maken we afspraken voor een aantal vervolgsessies. Een sessie duurt 60 tot 75 min. Ik ben in opleiding bij het Boswijk Instituut tot transpersoonlijk therapeut. Ik word begeleid door en ontvang supervisie van zeer ervaren therapeuten.

Contact Info

THERAPIEPRAKTIJK ANNA

Afspraak maken of wil je meer weten? Bel, app of mail me op: 06-44520161 of therapiepraktijkanna@gmail.com