11

Altha Tailor

Psychosociale hypnose-, Regressie-en Massagetherapeut

Mijn naam is Althagracia Tailor, en ik ben gespecialiseerd in psychosociale Hypnose- en Regressietherapie. Bij Rooted Therapies begeleid ik je graag met deze reis naar zelfinzicht, het doorbreken van patronen en heling.

Ons dagelijks leven wordt vaak beïnvloed door ervaringen en emoties die diep in ons onderbewuste zijn opgeslagen. Deze herinneringen zijn soms zo ver weggestopt of verdrongen dat we ons er niet bewust van zijn, maar ze kunnen nog steeds ons gedrag, onze overtuigingen en ons zelfbeeld bepalen. Dit kan leiden tot terugkerende patronen, angsten en overtuigingen die je groei, werk, relaties en dagelijks leven belemmeren.

Wanneer we ons bevrijden van maatschappelijke normen en verwachtingen en diep in contact staan met onze eigen kern, onze eigen Roots, ontdekken we de schoonheid van wie we werkelijk zijn. Met behulp van onder andere Hypnose en Regressietherapie help ik je deze verborgen blokkades op te sporen en te begrijpen. Of de oorsprong nu in je kindertijd ligt, in je familiegeschiedenis, of ergens anders in je leven. We richten ons specifiek op deze vraagstukken en klachten door in de mentale, fysieke, emotionele en spirituele velden te werken, zodat we de oude wonden kunnen helen en jij weer de regie over je leven krijgt.


Vaak uiten deze blokkades zich in vormen zoals:

– Perfectionisme

– Faalangst

– Onzekerheid

– Paniekaanvallen

– Burn-out

– Trauma’s

– Beperkende overtuigingen over jezelf, je financiën, liefde en/of gezondheid

– Verlatings- of bindingsangst

– Moeite met het stellen van grenzen

– Jezelf wegcijferen of het gevoel niet gehoord te worden

– Onverwerkte emoties die fysieke klachten met zich meebrengen

Door hypnose, een diepe staat van ontspanning, banen we ons een weg voorbij het kritische denken en krijgen we toegang tot dieperliggende delen van jezelf. Dit stelt ons in staat om tot de kern van je problemen te komen en deze op te lossen.

Heb je interesse en wil je een afspraak maken, of wil je meer informatie over de sessies? Neem dan contact op via info@rootedtherapies.nl.

“The highest evolution of a plant is a flower, and it all starts with the roots.”

Contact Info

Telefoon: 0639818207
Email : info@rootedtherapies.nl