11

Vivian van den Hooff

Psycholoog - Orthomoleculair diëtist i.o.

Als psycholoog begeleid ik al een aantal jaar mensen in de thema’s waar zij tegenaan lopen.  Veel mensen lopen op bepaalde momenten in hun leven vast in specifieke patronen. Het proces om deze patronen in te zien, te ontwarren en aan te passen kan zowel een verrijkend als een pijnlijk proces zijn.  Het kan dan prettig zijn als iemand met je mee beleeft, luistert, denkt, voelt en observeert.

In mijn sessies vind ik het fijn om jou te leren kennen en jouw patronen aan te vliegen met humor, zachtheid en confrontatie. Ik maak gebruik van verschillende behandelvormen, waarbij mijn favoriete interventies uit de acceptance and commitment therapy (ACT) en schematherapie komen.

Naast mijn werk als psycholoog, richt ik me binnen Studio Oost West vooral op relatiecoaching voor mensen in een in een non-monogame relatie of mensen die willen onderzoeken of een andere relatievorm passend is. Dit doe ik vanuit mijn praktijk ‘Jaliefde’. Er zijn eindeloze manieren om een relatie vorm te geven. Hierbij daag ik je uit om verder te kijken dan ‘hoe het hoort’, maar te zoeken naar een vorm die past bij jouw eigen wensen, behoeften, dromen en verlangens. Losbreken van de norm en buiten de gebaande paden gaan is niet altijd eenvoudig, ik help je graag onderzoeken hoe je dit kunt doen.

Contact Info