11

Susanne verlinde

Arts Orthomoleculaire geneeskunde

Loop je vast in de zoektocht naar een oplossing voor jouw (chronische) klachten en heb je geen idee meer welke kant je op moet gaan? Geen zorgen! We gaan samen op onderzoek om te kijken wat jou kan helpen. Vanuit meerdere invalshoeken benader ik jouw klachten en stel ik een behandelplan op naar jouw behoefte. Wat heb jij nodig om weer de juiste koers te varen?

De focus van mijn praktijk ligt op orthomoleculaire geneeskunde en leefstijlgeneeskunde. Aangezien ik een integrale aanpak hanteer evalueer ik ook of andere behandelingen kunnen helpen bij jouw klachten. Samen streven we naar het verhelpen of verminderen van jouw klachten. Ik vind het belangrijk dat je je gehoord en begrepen voelt. Door uit te leggen waarom ik bepaalde adviezen geef, probeer ik je meer inzicht en grip op jouw klachten te geven.

Met welke klachten kun je bij mij terecht?

Maag- en darmklachten als prikkelbare darmsyndroom, ziekte van Crohn, colitis ulcerosa, opgeblazen gevoel, obstipatie, maagzuur en klachten na galblaasverwijdering.

Hormonale klachten als premenstrueel syndroom (PMS), polycysteus-ovariumsyndroom (PCOS), een onregelmatige cyclus of het wegblijven van de menstruatie, klachten na het stoppen met de anticonceptiepil.

Huidklachten als eczeem, acne, psoriasis en candida.

Metabool syndroom: hoge bloeddruk, een verhoogd cholesterol en overgewicht.

Vermoeidheid zoals chronisch vermoeidheidssyndroom en post-COVID syndroom.

Reumatische klachten zoals fibromyalgie, reumatoïde artritis en artrose.

Overige klachten als terugkerende blaasontstekingen, chronische verkoudheid of een verlaagde weerstand.

Meer weten over mijn werkwijze? Op www.artsvoordetoekomst.nl staat een uitgebreidere uitleg.