11

Natasja Kwakman

Co-Owner Studio Oost west, Authentas Life- en Adem Coach, Epiphora Coach

‘’Kies je het rechte pad of het échte pad?’’ – Merel Morre

Zit je niet lekker in je vel op werk, privé of relationeel vlak of dreig je vast te lopen? Sta je op een kruispunt in je leven? Lukt het je maar niet je gedachten te ordenen, slaap je onrustig, voel je je gejaagd, kan je moeilijk ontspannen, maak je je zorgen, heb je fysieke klachten zoals hoofdpijn, nek-, schouder-, of buikpijn, stressklachten, opgekropte woede en boosheid of rouw en verdriet dat je niet of moeilijk kunt verwerken? Zit je iets dwars en kun je het niet goed onder woorden brengen, maar belemmert het je in je dagelijkse leven. Merk je dat je verlangt naar meer rust, vrijheid, kracht en vreugde in je leven. Óf wil je gewoon een moment voor jezelf, even weg uit de hectiek?  

Ik bied je in Studio Oost West, graag de rust en ruimte om zonder oordeel te werken aan jezelf. Om richting te geven aan je leven en keuzes te maken die goed zijn voor jezelf. Vanuit hart en ziel, met lichaam en hoofd. Als lifestyle- en ademcoach begeleid ik mensen om belemmerende gedachten of overtuigingen, fysieke of emotionele pijn te verminderen. Samen kijk ik met je naar je klacht en ook naar de oorzaak.

Verandering is niet altijd gemakkelijk. In mijn coaching gebruik ik de kracht van ademwerk. Door tijdens de behandeling specifieke punten aan te raken ondersteun ik de kracht van de ademhaling. Ingehouden emoties, beperkende gedachten en onverwerkte ervaringen geven spanning in je lichaam. Hierdoor neemt je vitaliteit af én je adem wordt oppervlakkiger. Ook gebruik ik de kracht van het brein door anders te gaan denken en om te gaan met je ervaringen uit het verleden. In een wereld waarin we veel vanuit ons hoofd en de ratio handelen, brengt mijn werkwijze je weer tot je gevoel en verbinding met je innerlijke bewustzijn. Zo haal je antwoorden en inzichten uit je zelf, ga je bewuster leven en keuzes maken, om uiteindelijk je leven te leven zoals het bedoeld is.

Ik kom uit een ondernemersgezin en het ondernemen heeft mij veel gebracht. De afgelopen 25 jaar heb ik diverse rollen in het bedrijfsleven bekleed; consulting, (interim) management, business development, mededirecteur, medeaandeelhouder. Altijd is verbinding met de ‘’mens’’ mijn drijfveer geweest om te groeien. Of het nu gaat om het coachen van een team, samenwerken of relaties aangaan en onderhouden met klanten.

Een aantal jaar geleden kwam ik op een kruispunt in mijn leven te staan. Een aantal intense gebeurtenissen lieten mij beseffen dat ik niet meer mijn eigen pad volgde. Er knaagde iets in mij en ik kon het niet plaatsen. Ik liet me te veel leiden door mijn ego en mijn hoofd. Tijdens mijn opleiding tot lifestyle coach in combinatie met de ademhaling heb ik geleerd om vanuit verbinding met mijn hoofd, hart en buik te vertrouwen op mijn intuïtie. Dit heeft mij helderheid, emotionele balans en vitaliteit gebracht om bewust keuzes te maken, hoe vervelend en beangstigend ze ook lijken. Het leven is stap voor stap je eigen pad kiezen!

Studio Oost West, sluit perfect aan bij de wijze waarop ik wil werken. Er is namelijk niet altijd één wijze waarop je je klachten kunt verminderen of wegnemen. Door naar het totale mens-zijn te kijken en samen te werken met meerdere disciplines onder één dak uit de Oosterse en Westerse geneeskunde, geloof ik dat we hulp op maat kunnen bieden op weg naar een vreugdevol en vitaal leven. 

Contact Info