11

Francesca Peniguel

Osteopaat

Mijn naam is Francesca Peniguel en ik werk als osteopaat. Geboren in Australië, in een groot gezin, met veel natuur en ruimte rond ons heen, was ik al vanaf jong gefascineerd met de natuur, het menselijk lichaam en zijn mogelijkheden. Mijn achtergrond als professioneel modern balletdanseres en yoga docent heeft mij veel geleerd over het lichaam en de mind body connection. Door mijn eigen blessures kwam ik osteopathie tegen, wat mij heel veel heeft geholpen tijdens mijn danscarrière en daarna. 

Osteopathie is een manuele therapie die via het lijf, het bindweefsel, toegang krijgt tot het geheel. Het volgt de wetten van de natuur met focus op gezondheid en vrijheid in beweging in plaats van beperkingen in het lichaam. Als alles stroomt en beweegt, kan het lichaam optimaal zijn zelfherstellend en zelfregulerend vermogen uitoefenen. Graag werk ik samen met de cliënt om deze vrijheid en zelfherstel capaciteit te optimaliseren.

Osteopathie werkt bij acute en chronische klachten, en als preventieve zorg en is geschikt voor volwassenen, kinderen, en baby’s. Wees welkom in de praktijk van Osteopathie Peniguel.