11

Esther van de Glind

Contextueel Therapeut, Psychosociaal hulpverlener, Maatschappelijk werker

“De familie waaruit wij komen vertelt ons veel over hoe wij in het leven staan en onze relaties met anderen vormgeven”.

Welkom bij Praktijk Okker en de Weerd. Samen met Ilse Okker heb ik deze praktijk voor contextuele en psychosociale therapie.

Soms kom je in het leven problemen tegen. Je kunt vastlopen in relaties, psychosociale klachten krijgen zoals onzekerheid, angst of somberheid. Er kunnen ook lichamelijke klachten zijn. Je zit niet lekker in je vel en je hebt hier last van. Het is van invloed op je leven. Je weet niet hoe je zelf verder kunt komen en je zoekt hier hulp bij.

Hoe we nu in het leven staan komt voor een groot deel voort uit de manier waarop we zijn opgegroeid. We hebben ons beelden, vaak onbewust, over onszelf en over anderen gevormd en manieren ontwikkelt om daar mee om te gaan. We zijn geworden wie we zijn, met onze krachten en kwetsbaarheden.

We gaan samen kijken wie jij nu bent, wat je hebt meegekregen en wat je weer doorgeeft aan de volgende generatie. Inzicht in wat is meegekregen uit voorgaande generaties helpt je om je huidige problemen op te lossen en vrije keuzes te maken, juist in verbinding met de mensen die belangrijk voor je zijn.

Wil je meer weten over mij, de contextuele therapie of de psychosociale hulpverlening dan verwijs ik je graag naar de website.