11

Christa Sinay

Arts-Acupuncturist & bedrijfsarts

Goede Verwachting is een Praktijk voor Integrale Geneeskunde, Coaching en Bedrijfsgeneeskunde op maat.

Mijn naam is Christa Sinay en ik mag mezelf de trotse eigenaar noemen van deze praktijk. Ik ben opgeleid tot regulier arts aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

In 2000 heb ik me gespecialiseerd als Bedrijfsarts. Vanaf 2006 heb ik mijn reguliere kennis uitgebreid met Acupunctuur bij de Nederlandse Artsen Acupunctuur Vereniging (NAAV) en sinds 2017 ben ik ook geregistreerd als Natuurgeneeskunde bij de Artsen Vereniging Integrale Geneeskunde (AVIG).

Alle vaardigheden die ik bij deze opleidingen heb opgedaan combineer ik met mijn coaching vaardigheden opgedaan bij Coaching Academy International waar ik de accreditatie heb behaald op Practitioner-niveau (NOBCO / EMCC).

Mijn registratie als Bedrijfsarts houd ik bij door te voldoen aan de herregistratie eisen van de RGS (Registratiecommissie Geneeskundige Specialisten) en NVAB (Nederlandse Vereniging voor Arbeids- en Bedrijfsgeneeskunde).

Ook de registratie van Arts Integrale Geneeskunde en Arts Acupunctuur houd ik bij volgens de eisen van de AVIG.

In de loop van de jaren heb ik mijn kennis vergroot op het gebied van voeding, supplementen en essentiële oliën. Mijn kennis houd ik door verschillende nascholingen bij Orthohealth Foundation, Logic of Nature (ReThink), Academy voor Integrative Medicine (AIM-edu), Vereniging voor Arts & Leefstijl en NVAB.