11

Aad Verweij

Manueel therapeut MSc., Fysiotherapeut en Acupuncturist

Wie bepaalt je gezondheid? Jij zelf toch? Maar je moet er wel wat aan doen.

Je kunt vrijblijvend contact met mij opnemen als je vragen hebt over fysieke klachten die je belemmeren in je dagelijkse leven.

Eventueel kunnen we in een gesprek en na onderzoek een behandelplan opstellen waarbij natuurlijk jouw wensen centraal staan. Ik ben een oude rot in het vak met veel theoretische en praktische kennis. 45 jaar manuele therapie en 35 jaar acupunctuur in mijn eenmanspraktijk (Centrum Preventieve Geneeskunst).

Wanneer de klachten lange tijd bestaan ondanks je pogingen om het probleem op te lossen en je hebt het gevoel dat andere zaken meespelen denk dan eens aan het concept SYOA.

S(hake)Y(our O(wn)A(pple) is een door mij ontwikkeld concept om je gezondheid in eigen hand te nemen. Het bevat elementen van manuele therapie, fysiotherapie, acupunctuur, mindtraining, qigong en zelfhealing met aandacht voor het pulseren van de bekkenbodemspieren tijdens de ademhaling. Kortdurende ernstige bedreiging en/of langdurige geringe bedreiging (zoals geen thuisgevoel in jezelf en/of de omgeving) verstoren het pulseren met als gevolg een slechte invloed op lichamelijk, mentaal, emotioneel en energetisch vlak. In de oosterse geneeskunst wordt de bekkenbodem niet voor niks de WIEG VAN HET LEVEN genoemd, Het is de bron van vitaliteit, stabiliteit en levenslust. Nieuwsgierig ? Gebruik de volgende link :

                          https://www.youtube.com/results?search_query=verweijaad

Met dankbaarheid kijk ik terug naar het mooie bereikte resultaat bij vele mensen die ik met SYOA heb mogen begeleiden en ik hoop nog jaren hiermee door te gaan op deze bijzondere locatie van studio oost west,

Misschien tot ziens.

Contact Info

Telefoon : 010-4294504
Email : info@syoa.nl
Website : www.syoa.nl