11

Melissa Douw

Massage en Reiki voor Vrouwen, Access Bar Practitioner

Welkom op mijn massage praktijk speciaal voor vrouwen. Ik geef jou met mijn behandelingen totale ontspanning. Lichamelijke maar ook mentale ontspanning is iets wat ieder mens eigenlijk te weinig heeft. Stress heeft een grote invloed op het lichaam, pijnlijke/gespannen spieren en een onrustig gevoel zijn hier een gevolg van. Tijdens een sport-, gelaats- of ontspanningsmassage wordt de afvoer van afvalstoffen gestimuleerd om klachten te verhelpen. Naast de verschillende massages geef ik ook Reiki en Access Bars behandelingen.

Reiki is een Oosterse holistische helingsmethode waarbij d.m.v. handopleggingen het zelfhelend vermogen word gestimuleerd. Reiki werkt door op 5 verschillende niveaus, namelijk mentaal, fysiek, emotioneel, spiritueel en energetisch. Als één van deze niveaus uit balans is, kun je klachten ervaren en voel je je vaak niet lekker in je vel. Reiki zorgt ervoor dat de disbalans wordt hersteld en jij weer terug in jouw ware essentie komt te staan.

Access bars is een methode om jouw bewustwording te vergroten. Als bewustwording word vergroot, zul je merken dat gedachten, standpunten en vooroordelen je beperken. Hiermee creëer je een filter waarmee je het leven ervaart en sta je niet meer open voor nieuwe inzichten. Met een access bars behandeling kunnen deze belemmeringen worden opgeheven en zul je merken dat je zoveel meer in staat bent dat je daadwerkelijk denkt!

Contact Info