11

Alexandra de Brito

Positivoloog

Het mooiste wat je kunt worden is jezelf!

Het is tijd om uit te zoeken wie je bent, wat voor moois er allemaal verschuilt zit in jou, wat je belangrijk vindt en waar je van houdt. Leer leven vanuit je kernwaarden en leer anderen hoe zij het beste met jou om kunnen gaan. Het is tijd om alle maskers los te laten en jezelf te accepteren wie je daadwerkelijk bent. Wellicht ben je ooit gekwetst of geraakt door een gebeurtenis en heeft het je veranderd of misschien wel verbitterd, boos of verdrietig gemaakt. Het is tijd om daar liefdevol naar te kijken en die zware lading los te laten. Dit doe je niet alleen voor al die mooie mensen om jou heen die op zoek zijn naar een diepere connectie met jou, maar vooral voor jezelf. Jij bent het waard om een fijne(re) relatie met jezelf te hebben. Jij bent de belangrijkste persoon in jouw leven waar je elke dag mee bent. Ben jij eraan toe om je leven volledig onder de loep te nemen onder begeleiding van mij zodat jij een liefdevoller, luchtiger en positiever leven zal hebben?
We pakken precies die deelgebieden aan waar jij behoefte aan hebt. Dit kan werk zijn, relaties, gezondheid maar ook geld. Het kan natuurlijk ook allemaal, want bij mij in een traject heb jij de regie. Ik zal slechts mijn waarheid delen ter inspiratie en jou uitnodigen om vanaf nu volgens jouw eigen waarheid te gaan leven want dat is pas echt vrijheid ervaren in het leven.

Wie ben ik?

Ik ben Alexandra de Brito, ruim 10 jaar afgestudeerd Hbo Pedagogisch Hulpverlener en Casemanager, al 5 jaar Intuïtief Coach, 5 jaar Access Bars Practitioner en sinds 2021 Positivoloog. Bij een Access Bars behandeling lig je gekleed op mijn behandeltafel (1-1.5 uur) en onderga je als het ware een energetische hoofdmassage waarbij ik 32 punten zachtjes zal aanraken die elk staan voor een onderdeel in je leven. Denk aan controle, creativiteit, verdriet, boosheid, rust, ruimte, heling enzovoorts. Door het aanraken van deze punten gaat er energie doorheen stromen die ervoor zorgt dat blokkades zachtjes worden losgelaten. Je lichaam laat los wat zich niet meer dient en hier krijg je meer ruimte voor terug. Meer ruimte om jezelf te kunnen zijn. Het brengt je meer spirituele groei, meer zachtheid naar jezelf toe, rust, zelfvertrouwen, het reduceert stress en het brengt je gedachtes tot rust.

Mijn belangrijkste kernwaarden zijn liefde, harmonie, vrijheid, verbinding en positiviteit. Met mij samenwerken betekend dat ik je liefdevol zal begeleiden en dat ik altijd streef naar harmonie. Ik jou veel vrijheid gun om echt jezelf te kunnen zijn en zo nodig leer ik jou wat dat is. Ik leer je hoe belangrijk het is om een sterke verbinding met jezelf te hebben en als kers op de taart leer ik jou hoe je een positivist kan zijn. Er zijn al vele onderzoeken geweest die aanduiden dat positieve mensen gelukkiger zijn en langer leven omdat zij bewustere keuzes maken. Zij focussen zich voornamelijk op alles wat wel kan en daar wil ik jou ook heel graag mee helpen. Op naar een positiever, mooier, leuker en liefdevoller leven omdat je dat waard bent!

Contact Info